Obuke za sisteme menadžmenta

Primena i poboljšavanje sistema menadžmenta u savremenom poslovanju zahteva raznovrsna znanja iz oblasti rukovođenja, liderstva, poboljšavanja, ali i specifična znanja za određene discipline. Obuke koje održavamo razvili smo na osnovu znanja i iskustva koje smo stekli učenjem i dugogodišnjom saradnjom na razvoju i primeni sistema menadžmenta sa brojnim organizacijama iz različitih delatnosti. To nam pruža uvid u izazove s kojima se organizacije danas suočavaju, što je pomoglo da programe obuke kreiramo u cilju rešavanja takvih problema u organizaciji.

Održavamo obuke iz oblasti menadžmenta i sistema menadžmenta, kao što su kvalitet, životna sredina, bezbednost i zdravlje na radu, ocenjivanje usaglašenosti, poslovna izvrsnost, upravljanje projektima, ljudski resursi i razvoj kompetentnosti.

Mi nudimo efektivna rešenja za potrebe osposobljavanja u organizaciji, uz sveobuhvatan materijal za obuku. Naše obuke su aktuelne i podržane su primerima, koji lako mogu da se koriste u praksi.
Obuka obuhvata aktivan rad, uz konstruktivnu diskusiju.

Spisak naših standardizovanih obuka možete preuzeti ovde Za prijavljivanje za obuku, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese office@bonexing.org , ili na telefon +381 63 473 809. Ukoliko želite da primate informacije o obukama koje planiramo, prijavite se na našu listu za slanje informacija na e-mail adresu: tanjanesic2012@gmail.com.

Sve obuke možemo da organizujemo i u vašoj organizaciji. Možemo zajednički da definišemo program koji odgovara vašim potrebama. Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših standardnih obuka ili želite da zajednički dogovorimo program prema vašim potrebama, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese tanjanesic2012@gmail.com ili na telefon +381 63 473 809.